Een warm en verbonden 2021!

“Na drie weken intensive en medium care was ik genoeg aangesterkt om te verhuizen naar de revalidatiekliniek. Ik had enorme heimwee naar huis, naar mijn gezin, naar mijn ‘ik’. Maar ik had mezelf beloofd voor het leven te gaan. Ik werd naar binnen gerold en maakte kennis met revalidatiearts Daniël. Hij wilde oprecht weten wie ik was en wat ik perse weer wilde kunnen. Ik werd overmand door emoties. Door die vraag werd ik weer mens en kon ik aan mijn toekomst beginnen.”

Zo begon twee jaar geleden ons eigen verhaal. Het verhaal van het herseninfarct van Arie dat ons leven op zijn kop zette.

We moesten terug naar het begin, naar wat nog wel kon en naar wat we belangrijk vonden. We werden geïnspireerd door de impact van de projecten die we eerder maakten. Portretten en verhalen over de mens in al haar kracht van kwetsbaarheid. We werden VUURVINDERS.

2020 was een uitdagend jaar om te starten met een bedrijf. Toch werd ook weer duidelijk waar het leven wérkelijk om gaat: de verbinding met elkaar. We werden bevestigd in onze bedoeling.

Laten we er samen een warm en verbonden 2021 van maken! Zin om een keertje samen rond het kampvuur te zitten? We nodigen je van harte uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.