Onze missie

VUURVINDERS is een community met de uiteindelijke droom de samenleving een klein beetje warmer te maken. In een wereld waar het lijkt te draaien om perfectie, macht en financieel belang, staat bij VUURVINDERS de waarde van de mens centraal. 

We geloven in opvoeding, onderwijs, gezondheidszorg, hulpverlening en bedrijfsleven waar je als mens gezien wordt. We werken dan ook samen met ondernemers, instellingen en organisaties die niet alleen willen communiceren over wat ze doen, maar vooral willen uitdragen wie ze zijn en wat zij belangrijk vinden. Die hun werknemers, klanten, cliënten, leerlingen zien als mens en ondernemen vanuit hun innerlijke vuur en daarmee een bijdrage aan de samenleving willen leveren. 

We geloven dat het vertellen van verhalen over waarden, successen en tegenslagen, diepe ervaringen en inzichten, zingeving en betekenis, mensen weer met elkaar in verbinding brengt. Door te vertellen en te verbeelden brengen we de binnenwereld van mensen, bedrijven, organisaties en instellingen tot leven. Om te raken, beroeren, inspireren en verbinden.

Wij werken vanuit de ontmoeting, we nemen de tijd om jou en jouw diepste waarden en drijfveren te leren kennen.  We delen wat we kunnen delen. We zijn op ons best in een omgeving waarin oprechtheid, zingeving en optimisme leidende waarden zijn. Waar we samen werken aan een gemeenschappelijk doel. 

Samen van die vonk een laaiend vuur maken en samen lef hebben om dat vuur te verspreiden; daar worden wij warm van!