Onze Werkwijze

Bij VUURVINDERS vinden we ontmoeting belangrijk. We nemen de tijd om jou en jouw verhaal te leren kennen. Daarvoor zetten we onze VINDER in. Samen gaan we op zoek naar de ziel, de kernwaarden en de intenties van jou en jouw organisatie. We maken een fundament als uitgangspunt voor beslissingen en communicatie. En dat is pas het begin. Want als je jouw vuurverhaal eenmaal helder hebt, helpen we je bij het uitdragen van dat wat voor jou en jouw organisatie belangrijk is. We doen dat door verhalen en portretten te maken over ervaringen, diepe inzichten, drijfveren en veerkracht. Zo draag je uit wat jouw organisatie betekenis geeft en kunnen mensen zich oprecht aan jou en jouw organisatie verbinden.

Het uitdragen van jouw vuurverhaal doen we door middel van onze VERSPREIDERSIedere VERSPREIDER is een nieuwe bladzijde in jouw boek. We laten jouw ambassadeurs aan het woord over de warmte zij vinden bij jouw vuur. We halen verhalen op die de binnenwereld van jouw organisatie tot leven brengen.  En die ambassadeurs? Dat kunnen werknemers, consumenten, partners zijn. Zij zijn de ideale bron voor verhalen die de vonk doen overslaan, die raken, vuren doen oplaaien en inspireren, roeren, verbinden.

Al deze verhalen maken we compleet met VERBEELDERS. We versterken jouw visuele identiteit met sprekende profielfoto’s, headshots en portretten die mens achter het verhaal in beeld brengen.  We maken een uitgebreide beeldbank van jouw organisatie of bedrijf die jouw doelgroep een goed beeld geven van waar jij voor staat. En zo ben jij voor langere tijd voorzien van unieke content voor websites en media.

Als je met ons rond het kampvuur gaat vinden we het belangrijk te vertellen wat dat betekent. Wij gaan voor ontmoeting, relatie, authenticiteit en verbinding. Harde zaken en strakke deadlines blussen ons vuur. We nemen ons werk serieus en nemen er dan ook de tijd voor om goed, oprecht werk te leveren. Voel jij je met deze waarden verbonden? Wees welkom bij VUURVINDERS!